7de Zonneweelde Classic


WIL JE METEEN INSCHRIJVEN of je spaghetti reserveren? KLIK HIER! 

KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S EN FILMPJES VAN DE VOORBIJE EDITIES EN JE BENT METEEN OVERTUIGD!

Je hebt er zeker al van gehoord, het GDPR (of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd). Dit gaat over het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Als organisatie moet wij vanaf mei 2018 kunnen aantonen welke persoonsgegevens we verzamelen, hoe we deze data gebruiken en hoe we ze beveiligen. We dragen als school privacy hoog in het vaandel, vandaar dat we ook voor onze Zonneweelde Classic wat afspraken op papier hebben gezet. Lees onze privacyverklaring hier na.

7de Zonneweelde classic

Op zondag 10 juni 2018 organiseren we onze 7de Zonneweelde tour. Met grote trots mogen we melden dat we opgenomen zijn in het selecte groepje van classic organisaties.  Voortaan is het dus Zonneweelde Classic! Een fietsevenement voor de getrainde fietsfanaat, de recreatieve fietser en met een speciale tour op maat van de kids. Als school voor buitengewoon onderwijs kan een G-tour natuurlijk niet achterblijven. De kids- en G-tour starten om 9u30 onder begeleiding voor een gezellige tocht.

Met de steun van onze peter Johan Vansummeren en onze meter Jasmine Van Grieken zijn we al toe aan onze 7de editie. We hebben ondertussen een team dat helemaal op elkaar is afgesteld. Zo werken we samen met enkele professionele wielrenners die samen het parcours uittekenen en het zo nog aangenamer maken voor de echte kilometervreters.

Klik op de affiche om ze te openen!

 

Je kan inschrijven voor de afstanden van 15Km of 30Km (familietocht/kids en G-tour), 60Km (1 bevoorrading), 95Km en 120Km (2 bevoorradingen).

 

Alle parcours zijn met grote signalisatie uitgepijld en lopen voornamelijk over veilige en grote paden, inschrijven kost 7€ voor niet vergunninghouders en 5€ voor vergunninghouders bereikbaarheidCycling Vlaanderen, bevoorrading, één consumptie en verzekering inbegrepen!

Er is lekkere spaghetti vanaf 12u en je kan je fiets met een gerust hart op de beveiligde parking achterlaten, ideaal om een mooie fietsdag af te sluiten!

 

Onze school, Sbso Zonneweelde en tevens de startplek, is makkelijk te bereiken en heeft ruime parkeermogelijkheid. Klik op het kaartje voor de contactgegevens.

 

Flanders Kids Tour

 

 

Naast onze traditionele tocht organiseren we voor de derde keer ook een tour speciaal op maat van jongeren en een G-tour.

Cycling Vlaanderen lanceerde in samenwerking met de Vlaamse wielerschool dit nieuw initiatief
om kinderen en jongeren warm te maken voor de wielersport.

Test vooraf je ‘fiets-skills’ op het behendigheidsparcours en maak er een onvergetelijke dag van!

Kies voor 15Km of 30 Km.

Klik op de flyer voor meer info of kijk op www.cycling.vlaanderen !

 

 

 

Bekijk hier een reportage die LommelTV draaide.


lommeltv

 

 

Waarom organiseren we de Zonneweelde Tour?

 

We belonen onze leerlingen elke periode voor hun harde werk en goed gedrag. Deze beloningsactiviteiten worden niet via subsidies ondersteund.

We moeten dus zelf op zoek naar kapitaal om onze leerlingen financieel te ontlasten of om extra activiteiten in te kunnen richten.  

Op die manier kunnen alle leerlingen eens naar toneel of een film en kunnen ze mee op onze jaarlijkse Geïntegreerde Werk Periode.

Dat is een midweek naar zee, de Ardennen of een stadsklasse. Activiteiten tijdens deze week worden onder andere gefinancierd door de fondsen die we verwerven via de Zonneweelde Tour.

 

KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S VAN DE VOORBIJE EDITIES!