6de Zonneweelde Tour


WIL JE METEEN INSCHRIJVEN of je spaghetti reserveren? KLIK HIER! 

KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S EN FILMPJES VAN DE VOORBIJE EDITIES EN JE BENT METEEN OVERTUIGD!

6de Zonneweelde tour

Op zondag 11 juni 2017 organiseren we onze 6de Zonneweelde tour. Een fietsevenement voor de getrainde fietsfanaat, de recreatieve fietser en met een speciale tour op maat van de kids. Als school voor buitengewoon onderwijs kan een G-tour natuurlijk niet achterblijven. De kids- en G-tour starten om 9u30 onder begeleiding voor een gezellige tocht.

Met de steun van onze peter Johan Vansummeren en onze meter Jasmine Van Grieken zijn we al toe aan onze 6de editie. We hebben ondertussen een team dat helemaal op elkaar is afgesteld. Zo werken we samen met enkele professionele wielrenners die samen het parcours uittekenen en het zo nog aangenamer maken voor de echte kilometervreters.

Klik op de affiche om ze te openen!

 

Je kan inschrijven voor de afstanden van 15Km of 30Km (familietocht/kids en G-tour), 60Km (1 bevoorrading), 95Km en 120Km (2 bevoorradingen).

 

Alle parcours zijn met grote signalisatie uitgepijld en lopen voornamelijk over veilige en grote paden, inschrijven kost 6€ voor niet vergunninghouders en 5€ voor vergunninghouders bereikbaarheidWBV, bevoorrading, één consumptie en verzekering inbegrepen!s

Er is ook lekkere spaghetti vanaf 12u en je kan je fiets met een gerust hart op de beveiligde parking achterlaten, ideaal om een mooie fietsdag af te sluiten!

 

Onze school, Sbso Zonneweelde en tevens de startplek, is makkelijk te bereiken en heeft ruime parkeermogelijkheid. Klik op het kaartje voor de contactgegevens.

 

Flanders Kids Tour

 

 

Dit jaar organiseren we naast onze traditionele tocht ook een tour speciaal op maat van jongeren en een G-tour.

Wielerbond Vlaanderen lanceert in samenwerking met de Vlaamse wielerschool een nieuw initiatief
om kinderen en jongeren warm te maken voor de wielersport.

Test vooraf je ‘fiets-skills’ op het behendigheidsparcours en maak er een onvergetelijke dag van!

Kies voor 15Km of 30 Km.

Klik op de flyer voor meer info of kijk op www.cycling.vlaanderen !

 

 

 

Bekijk hier een reportage die LommelTV draaide.


lommeltv

 

 

Waarom organiseren we de Zonneweelde Tour?

 

We belonen onze leerlingen elke periode voor hun harde werk en goed gedrag. Deze beloningsactiviteiten worden niet via subsidies ondersteund.

We moeten dus zelf op zoek naar kapitaal om onze leerlingen financieel te ontlasten of om extra activiteiten in te kunnen richten.  

Op die manier kunnen alle leerlingen eens naar toneel of een film en kunnen ze mee op onze jaarlijkse Geïntegreerde Werk Periode.

Dat is een midweek naar zee, de Ardennen of een stadsklasse. Activiteiten tijdens deze week worden onder andere gefinancierd door de fondsen die we verwerven via de Zonneweelde Tour.

 

KLIK HIER EN BEKIJK ALLE FOTO’S VAN DE VOORBIJE EDITIES!